Sjuk :(

Japp, då har man gått och blivit sjuk igen. Det började i lördags då jag fick väldigt ont i halsen. Och natten till idag har jag inte sovit alls. Fast som tur är så mår jag ändå bättre och bättre för varje dag. :) 
Bortsett från att jag inte kunnat sova en blund i natt så mår jag hyfsat bra faktiskt! Det är ju synd att klaga på tillvaron, det kunde ju varit värre.

Idag har varit en rätt så chill dag. Började klockan nio och hade bara fyra lektioner. Och det blir ännu bättre! Jag har nämligen inga lektioner på hela förmiddagen imorgon! :D Nepp, så jag börjar 12.05 ;) Nice va...? 
Sen på fredag är jag helt ledig! ;)

Så jag håller ut! Det är ju synd att missa skolan när veckan är förkortad och allt!

Hej så länge!


Fredaa!!! :D

Hejhej! Nu är det fredag och jag har precis tittat på Let's Dance med Beccs. Vi har krängt glass och popcorn, men det gör inget för att vi ska träna imorgon (eller iallafall jag) ;)
Vi har bestämmt att vi ska shoppa loss på söndag för att våra kläder och accesoarer är äldre än marathon loppet. ;P

Det har varit rätt chill i skolan idag. Bara Inlämning av resultatbudgetarna i företagsekonomin. Det har varit jäkligt kallt idag, så jag har fryst en hel del. Men det gör inget för att jag är varm nu igen! ;)

Så, nu har jag inget mer att säga. Tack för att du läser min blogg.  :D
Kram



Skoldax

Jaha, då är det skola imorgon...
Väldigt trist om du frågar mig. Det finns inget tråkigare än den sista dagen på lovet.
Men jag är inte deppig! :D  Det ska såklart bli roligt att träffa klasskompisarna igen! ;)
Sen kommer detta året säkert bjuda på många fina stunder i skolan, som jag ser fram emot. Trots alla prov... :P

Hur som helst så ska jag gå och förbereda mig inför imorgon nu. Fixa naglarna och klippa luggen lite. ;P hehe
Jag är inte nån frisör direkt så...
Önska mig lycka till...  ;)




Sommartjejen

Hejsvejs! :D
Imorgon ska jag på mitt andra spinningpass detta året. Jag var där med Amanda i torsdags och nu är jag verkligen taggad till att bli smal och snygg till sommaren.
H&Ms nya vår/sommarkollektion har ju kommit ut nu och jag kan knappt vänta tills jag ska köpa nya sommarkläder! :D

Jag är verkligen ingen vintertjej. Att ha på sig en massa kläder och kurra ihop sig i soffan med en kopp te, är egentligen inte min grej. Det är inte heller min grej att shoppa snyggt mode inför vintern. Jag brukar alltid ha på mig fula och tråkiga kläder på vintern. Till en början är det deprimerande, men sen bryr jag mig inte längre när folk glor och kläcker ur sig spydiga kommentarer. Eftersom, jag vet att, när sommaren kommer så ser min klädstil bättre ut! ;) 

Det är trots allt bara januari, men det är vår innan man hinner blinka! Det värsta jag vet är att, en morgon vakna och se att det är så fint väder ute att man kan ha shorts!
Missförstå mig inte. Jag ÄLSKAR fina dagar med fint väder, men det är inte så kul om man märker att garderoben är tom på sommarkläder. Därför ska jag börja inhandla den nya kollektionen så snart som möjligt. ;)

Jag ska självklart inte bara handla på H&M! Det finns ju många fler affärer med fina grejer.

Har du någon favoritaffär? Jag blir hemskt glad om jag får några härliga affärtips! ;)


Ciao for now <3


2010

Hej! :D

Nyårsafton blev riktigt trevlig. Det var god mat och härligt folk.
Vi va hos Amanda och det blev rätt så smock fullt i hennes rum eftersom att nästan alla skulle sova över. Vi gick dock inte och lade oss för än typ 4.30. :S Fatta vad trött jag var då!! Men det var ju inte så lätt att sova för att det var jäkligt obekvämt att ligga på golvet. Plus att vissa, (nämner inga namn), kunde inte hålla käften! Ofta jag vill höra på "roliga historier" när jag nästan dör av trötthet! :P

Men förutom den delen med att jag inte kunde sova så var det en rolig kväll.  Vi var ute och kollade på fyrverkerierna vid tolvslaget och förutom kylan så var det en helt underbart klar kväll, så man såg raketerna perfekt. :)

Gott nytt år! :D
Hoppas ni får ett underbart 2010!

RSS 2.0