Fredag!

Idag är det fredag. Jag är ledig från skolan, men måste börja skriva på min nyhetsartikel som ska vara färdig på måndag. Trist! Klockan är nästan halv tio på morgonen och jag har inget kul att göra. Jag sitter bara här och softar och lyssnar på musik. Just nu lyssnar jag på låten "how to save a life" av "the fray" Den är riktigt bra, specielt på morgonen när man bara vill ha skönt ljud för öronen.

Igår var jag på skoldisco, men jag tyckte att det var skittrist, så jag stack hem rätt så tidigt.  Nu ska jag fortsätta lyssna på soft musik och bara vila lite innan jag börjar skriva på min tråkiga artikel.
 

/Puss och kram Josefine

Cykling- Inte alltid kul

I tisdags cyklade alla niorna till ett campingställe i nån skog, det var ca 3 mil ditt och jag har jättemycket träningsvärk!
  Vi tältade där över natten och cyklade sedan hem på onsdag morgon. Jag trodde att jag skulle dö på vägen ditt, men när jag märkte att jag inte gjorde det när jag var framme i tisdags så var jag övertygad om att jag skulle dö på vägen hem istället.
  Eftersom att jag sitter här idag och skriver min blogg så har ni väl också redan listat ut att jag inte är död. Men jag känner mig som överkörd ståltråd, krokig och ont i varenda ben i hela kroppen!   Men det går över snart, förhoppningsvis ;D 

Nu är det torsdag och jag har precis kommit hem från en brännboll turnering, jag var inte med men det var jobbigt att titta på.... Nu ska jag göra mig i ordning till ett obliatoriskt skol-disco.  Ja, ni läste rätt OBLIGATORISKT! Vilket betyder att om jag inte kommer på discot får jag gå i skolan på fredag (som igentligen är en flexdag för alla elever eftersom att vi alla har varit på läger från tisdag till onsdag)   

Kramis till alla er som läser min blogg!     Ni är bäst <3

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0