Anarbor- Let The Games Begin


Denna gruppen upptäckte jag för en vecka sen. Gruppen heter "anarbor" och de är sjukt bra! Detta är bara en av deras riktigt bra låtar ;) <333333

Kram / Josse :D

I Heard of A Girl- Miss Li


Detta är ett liveklipp av TV4 nyhetsmorgon från YouTube.
Jag brukar inte gilla Miss Lis låtar men denna är faktiskt riktigt bra! <3 :D
Vad tycker ni?? ;)

dagen

PÅSKLOV!!!

Nu har påsklovet äntligen börjat! Jag har sjukt mycket läxor, men ändå....  Min första prioritet är att vila, sen kommer träna.

DAGEN: Idag gick jag upp halv åtta för att sticka till träningen med Rebecca!!! (Rebecca säger: "jag är bäst") Vilket då betyder att hon är bäst ....heh ellerhur.....Jaja jag fortsätter med mitt skrivande nu.  Efter vi hade tränat köpte vi ansiktsmasker på kicks.  Sedan åkte vi hem och hade en liten "spa-dag" Vi började med ansiktsmaskerna, sedan tog vi lite "brun-utan-sol" kräm på benen. (hoppas det funkar) :D  Efter det bryggde vi kaffe, och jag försökte skumma mjölk så vi kunde dricka "cappucino" men det gick åt h*vete, för att det smakade skit, enligt rebecca. Jag däremot tyckte att det smakade piss. :P Nu är Rebecca lite trött och ska snart hem och sova..... Detta var min roliga dag! :)

Puss & Kram / Josse <3

Twitter

hej! Har inte bloggat på ett tag! sorry!! Men jag tänkte bara meddela att jag nu är medlem på den nya roliga kvittersidan "twitter"!! :D  Joina mig och "follow me" och se vad jag gör varje dag!   ;)  jag uppdaterar så fort jag hinner!!
Mitt namn på twitter är "jossilie"   Vi ses!!

Puss och kram /  Josse


RSS 2.0