Christina Aguilera - Fighter


Här kommer den första musikvideon som jag lägger in på min blogg. Sorry för den dåliga bilden och det dåliga ljudet. Men förutom det så tycker jag att det här är en jätte bra låt och en jätte bra video. Hoppas ni också tycker det. ;)

James Morrison- This Boy


Hej! Jag hade tänkt att lägga ut en musikvideo eller en låt på min blogg lite då och då för att dela med mig till er av den musiken som jag gillar för tillfället. Hoppas att ni också gillar låten jag har valt den här gången :)
Puss o kram / Josse

Prao vecka

Vecka 42 har varit riktigt rolig faktist. Jag brukar tycka prao är jätte tråkigt men denna gången var det faktiskt kul! :D
Jag har varit i en liten butik som heter "Evy". Där säljer de väskor, skor, kläder och lite smycken och sånt. De flesta grejerna de säljer kommer från Italien och Frankrike och är mycket efterfrågade. De har en väska som kostar cirka 13 tusen kronor. :P haha, så det är ju inte billigt precis. Men just den väskan är en likadan väska som många kändisar i hollywood har. T.ex. Blake Lively ( Serena i gossip girl ) Har en sån väska. Och Mary-Kate Olsen har tydligen också den. Jag kan inte fatta att en vanlig människa med ett vanligt jobb skulle köpa en väska som kostar 13 tusen bara för att en kändis har en likadan :P Kändisar bytar ju väska typ en gång i månaden så det är riktigt slöseri med pengar, tycker jag.
Men de har rea nu, så en sån väska kostar "bara" runt 8 tusen. ;P  De har massa andra grejer också än bara den väskan, men jag orkar inte berätta om allt nu.  Hoppas att ni också har haft en bra vecka :D  Kram på er! <3 

RSS 2.0