Skokris

Okej, så världens grej hände igår. Jag och Frida var ute på stan och käka lunch och bestämmde oss för att kolla i lite affärer efter lunchen. Vi började med att gå in i några klädesbutiker men hittade inget speciellt. Sen skulle Frida in i en skoaffär för att kolla på skor. "Jag behöver ju faktiskt skor" tänkte jag, så jag följde med in. 

Där inne hittade jag ett par skit snygga "roots" boots. De var sänkta från 1095 kr till 399kr!! :O Jag bara "jäklar va billigt"!!! Jag fattade ju att det var utgående modell, men jag brydde mig inte. Så jag pröva dem och de satt perfekt! Det var exakt sånna här skor som jag drömt om.
Det fanns bara en i storlek 38 kvar, men så självklart så hade jag inga pengar med mig. Jag gick fram till kassan och frågade om jag kunde få lägga undan skorna tills nästa dag. Men expediten sa bara "Tyvärr så kan vi inte lägga undan rea varor, speciellt inte om det är sista storleken".

Vid detta tillfället hade jag börjat få lite panik. Men jag kunde tänka mig en annan lösning, det var att ringa pappa. Så jag drog upp telefonen och ringde både till jobbet och mobilen, men ingen svara! Jag fick värsta dampen och ringde några gånger till. Ingen svara. Då kom jag på att pappa alltid jobbar halvdag de dagarna innan helgdag (31 oktober), klockan var typ 16.15. Och jag fatta ju att han inte skulle palla åka tillbaka till stan på sen eftermiddag bara för att jag hade en skokris, så jag gav upp. Besviken och sur gick jag ut ur skobutiken och hoppades att skorna skulle vara kvar nästa dag. Jag hade en plan. ;)

När jag kom hem berättade jag allt för mamma och hon sa att vi kunde sticka ner till stan precis när de öppna på lördagen. Precis min idée, fast jag slapp åka buss. :)

Idag är det lördag och jag har varit i stan och jag har köpt skorna!!!! :DDDDD
Jag var riktigt rädd för att skorna skulle vara sålda, men det var de inte. :D
Expediterna kände igen mig och sa "Ska du ha dem idag"? Och jag bara "Ja, tack!" :D
Sen gick jag ut ur affären och var lyckligare än nånsin! :)

Nu är denna sagan slut! :D
Puss på er <3






Inte vidare bra ekonomi precis...

Jag har precis kommit hem från massagen och jag är riktigt trött.
Tänkte först sätta mig i soffan och titta på tv, men jag kom på att jag hade läxor...
Jag ska skriva och förbereda en redovisning om riksdagen. Inte så jättekul. Menmen, sånt e livet!

Jag ska inte sitta här och tråka ut er med läxprat! Nejnej! Istället ska jag visa er vad jag vill ha för kläder! :D

Här är en jättesöt kjol från gina tricot! Och visst blir man bara helt kär i de långa vantarna! :D




Dessvärre kan jag inte köpa någonting just nu eftersom att jag är helt pank! Visst är livet tufft :P
När nästa studiebidrag kommer (30 oktober) ,så måste jag köpa nytt träningskort, eftersom att det andra gått ut.
Så jag får se hur det blir med mina kläd-inköp. ;)

Nu ska jag göra läxan!
Ciao for now <3


Skoldag

Nu sitter jag här i skolan och har håla. Eller egentligen så är det inte håla, utan vi har fått uppgifter av vår samhällskunskapslärare som vi ska göra. Jag kan ju säga att långt ifrån alla gör något som har med samhällskunskap att göra, men jag vet redan vad jag ska skriva om.

Jag och Nelly ska skriva om riksdagen och sedan redovisa detta inför hela klassen. Lycka till med det! :P Vår klass är ju inte direkt den som sitter ned och lyssnar. Men det ska nog gå bra ändå, fast Nelly är lite nervös....

Förutom samhällskunskap så har jag en massa andra ämnen som jag ska ha prov i eller lämna in uppgifter i. Imorgon har jag glosläxförhör i engelska, nästa tisdag så har jag geografiprov. Sen ska vi ha historia prov någon gång denna terminen. Men vi har inte fått någon info om det än. Oj, jag höll på att glömma matteprovet nästa torsdag....
Ja... Det är mycket  grejor det. Men det är typ bara hälften av allt det som ska göras innan nästa termin.


 

Höst & plugg

Nu har jag inte skrivit på jätte länge! Men asså jag har haft jättemycket att göra. Jag lovar att jg ska uppatera på höstlovet! Jättemycket! :D Men nu måste jag tyvärr fortsätta plugga. :( Här är en liten höstlåt så länge. Hoppas ni har det bra. :)

Ciao for now! <3




Veronica Maggio- Gammal sång

RSS 2.0