28 November

Hej hej! Klockan är nu 23.36 och jag har precis kollat på idol. Jag tycker idol är så himla kul! :D  Synd att någon måste lämna varje fredag. Idag blev det Johan Palm som fick åka. Det är verken bra eller dåligt tycker jag, för att alla som är i idol nu är värdiga vinnare. Jag skulle tycka det var synd om vem som helst skulle åka, för fatta vad alla i idol är bra! 

Tidigare idag var jag i skolan och hade ett sjukt svårt sv /so prov om den "Industriella Revolutionen" Jag har nog aldrig varit så nervös över ett prov i hela mitt liv! Det gick riktigt dåligt också om det är någon som vill veta det! :P  Vår sv / so grupp fick mindre skrivtid än vad den andra gruppen fick, hela 20 minuter. På de minuterna så skulle jag ha kunnat skriva mycket mer! Men jaja, sånt e livet. Vad ska man göra?

Det var allt jag hade att säga om dagen! Tack till er som läser min blogg!
Pussar & kramar!! <3

Dagen

Idag var jag på Gymnasie besök och det var jättetrevligt, men jag var jättetrött. Sen kom jag hem och då ringde Beccsan och vi va och köpte lite godis och kolla på gamla Idol klipp på tv4.se Nu är klockan 17.20 och jag är fortfarande trött.

Hejsvejs på er alla, nu ska jag käka.
Puss o kram Josse

EMA's

Britney Spears - New Music - More Music Videos

Som alla säkert redan vet så vann Britney Spears två priser i årets EMA's. Både
"Album of The Year" (Blackout) och "Act of 2008"  Det var många fler som vann priser på EMA's i torsdags kväll, men jag har valt att lägga in en video med Britney Spears för att det är inte många som har gjort samma resa som henne. Jag tycker verkligen att hon förtjänade de pris hon fick.

Puss o Kram / Josse

Idol

Idol va helt sjukt bra igår! Rock är verkligen världens bästa tema. Alla hade asgryma låtar och framförde dem till 100% Självaste Desmond Child var till och med där! Riktigt coolt om jag får säga det själv ; )
Nästa vecka ska de ha soul tema+ att de ska sjunga duetter. Jag ser verkligen fram emot det ;D  Hoppas att ni också njöt av fredagskvällen, Puss hej!

/ Josse <3 ; )

RSS 2.0